Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
Toekomstige aanbesteding

Gemeente Altena start marktconsultatie leerlingenvervoer

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

De gemeente Altena wil het leerlingenvervoer in het jaar 2023-2024 aanbesteden. Dat laat de Noord-Brabantse gemeente weten via TenderNet. Om deze doelstelling te behalen, heeft Altena een marktconsultatie op poten gezet.

“De gemeente Altena wenst zich, ter voorbereiding op de aanbesteding ‘leerlingenvervoer’, op de hoogte te stellen van informatie en ontwikkelingen in de markt. De gemeente organiseert daarom een schriftelijke marktconsultatie”, zegt Altena daarover. “Het doel van deze marktconsultatie is om, voorafgaand aan het formele aanbestedingsproces, vrijblijvend en openbaar informatie te verkrijgen vanuit de markt, over de wijze waarop de opdracht het best kan worden aanbesteed. De verkregen informatie zal onder meer gebruikt worden om de opdracht kwalitatief beter te kunnen specificeren en om de keuze van de aanbestedingsvorm te bepalen.”

Meest optimale resultaat

Het aanbestedingstraject zal volgens de Noord-Brabantse gemeente in 2023/2024 plaatsvinden. Altena heeft naar eigen zeggen tussen de 320 en 350 leerlingen te vervoeren. “Door de marktconsultatie kan de aan te besteden opdracht beter worden afgestemd op de mogelijkheden die er zijn in de huidige markt, met als uiteindelijke doelstelling dat voor de gemeente Altena bij de uitvoering van het leerlingenvervoer het meest optimale resultaat kan worden bereikt”, zo besluit de gemeente.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Gemeente Altena start marktconsultatie leerlingenvervoer | TaxiPro
Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
Toekomstige aanbesteding

Gemeente Altena start marktconsultatie leerlingenvervoer

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

De gemeente Altena wil het leerlingenvervoer in het jaar 2023-2024 aanbesteden. Dat laat de Noord-Brabantse gemeente weten via TenderNet. Om deze doelstelling te behalen, heeft Altena een marktconsultatie op poten gezet.

“De gemeente Altena wenst zich, ter voorbereiding op de aanbesteding ‘leerlingenvervoer’, op de hoogte te stellen van informatie en ontwikkelingen in de markt. De gemeente organiseert daarom een schriftelijke marktconsultatie”, zegt Altena daarover. “Het doel van deze marktconsultatie is om, voorafgaand aan het formele aanbestedingsproces, vrijblijvend en openbaar informatie te verkrijgen vanuit de markt, over de wijze waarop de opdracht het best kan worden aanbesteed. De verkregen informatie zal onder meer gebruikt worden om de opdracht kwalitatief beter te kunnen specificeren en om de keuze van de aanbestedingsvorm te bepalen.”

Meest optimale resultaat

Het aanbestedingstraject zal volgens de Noord-Brabantse gemeente in 2023/2024 plaatsvinden. Altena heeft naar eigen zeggen tussen de 320 en 350 leerlingen te vervoeren. “Door de marktconsultatie kan de aan te besteden opdracht beter worden afgestemd op de mogelijkheden die er zijn in de huidige markt, met als uiteindelijke doelstelling dat voor de gemeente Altena bij de uitvoering van het leerlingenvervoer het meest optimale resultaat kan worden bereikt”, zo besluit de gemeente.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.