Stadhuis Alkmaar
Tekstuele aanpassing

Alkmaars college over verordening leerlingenvervoer: ‘Niet logisch formulering aan te passen’

Het Alkmaarse stadhuis, waar ook de gemeenteraad in gehuisvest is. Foto: Shutterstock/wjarek

De gemeente Alkmaar is niet van plan een tekstuele aanpassing te doen binnen de verordening leerlingenvervoer. Dat laat het college van burgemeester en wethouders (B&W) weten in de beantwoording op schriftelijke vragen, die door GroenLinks zijn gesteld. Volgens het college is het “niet logisch” de formulering aan te passen, omdat ze daarmee zouden afwijken van het VNG-advies.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Alkmaars college over verordening leerlingenvervoer: ‘Niet logisch formulering aan te passen’ | TaxiPro
Stadhuis Alkmaar
Tekstuele aanpassing

Alkmaars college over verordening leerlingenvervoer: ‘Niet logisch formulering aan te passen’

Het Alkmaarse stadhuis, waar ook de gemeenteraad in gehuisvest is. Foto: Shutterstock/wjarek

De gemeente Alkmaar is niet van plan een tekstuele aanpassing te doen binnen de verordening leerlingenvervoer. Dat laat het college van burgemeester en wethouders (B&W) weten in de beantwoording op schriftelijke vragen, die door GroenLinks zijn gesteld. Volgens het college is het “niet logisch” de formulering aan te passen, omdat ze daarmee zouden afwijken van het VNG-advies.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.