Leerlingen
De Wijnberg

Venrayse leerlingen hoeven niet meer naar Venlo dankzij extra klaslokaal

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Monkey Business Images

Een aantal leerlingen van basisschool De Wijnberg in Venray, hoeft binnenkort niet meer met het leerlingenvervoer vervoerd te worden naar dezelfde school in Venlo. Dat meldt het college van burgemeester en wethouders (B&W) in een brief aan de gemeenteraad. Reden hiervoor is de komst van een extra schoollokaal.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Venrayse leerlingen hoeven niet meer naar Venlo dankzij extra klaslokaal | TaxiPro
Leerlingen
De Wijnberg

Venrayse leerlingen hoeven niet meer naar Venlo dankzij extra klaslokaal

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Monkey Business Images

Een aantal leerlingen van basisschool De Wijnberg in Venray, hoeft binnenkort niet meer met het leerlingenvervoer vervoerd te worden naar dezelfde school in Venlo. Dat meldt het college van burgemeester en wethouders (B&W) in een brief aan de gemeenteraad. Reden hiervoor is de komst van een extra schoollokaal.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.