Breda
Opstartfase

D66 Breda: ‘Leerlingenvervoer verloopt niet zo vlot als gehoopt’

D66 heeft vragen gesteld over het Bredase leerlingenvervoer. Foto: Shutterstock/Makeda Art

Het leerlingenvervoer in Breda kent een moeizame start van het nieuwe schooljaar. Leerlingen worden te laat of in sommige gevallen zelfs helemaal niet opgehaald, zo stelt de lokale fractie van D66. Volgens de partij is de stroeve start te wijten aan personeelstekorten bij de vervoerder.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

D66 Breda: ‘Leerlingenvervoer verloopt niet zo vlot als gehoopt’ | TaxiPro
Breda
Opstartfase

D66 Breda: ‘Leerlingenvervoer verloopt niet zo vlot als gehoopt’

D66 heeft vragen gesteld over het Bredase leerlingenvervoer. Foto: Shutterstock/Makeda Art

Het leerlingenvervoer in Breda kent een moeizame start van het nieuwe schooljaar. Leerlingen worden te laat of in sommige gevallen zelfs helemaal niet opgehaald, zo stelt de lokale fractie van D66. Volgens de partij is de stroeve start te wijten aan personeelstekorten bij de vervoerder.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.