Pixabay - Stuurwiel
Collectief vervoer

Edad nieuwe personenvervoerder HWwerkt

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Skica911

HWwerkt heeft in touringcarbedrijf Edad haar nieuwe personenvervoerder gevonden. Dat meldt de overheidsinstelling op TenderNed. Edad wordt per 1 november 2023 voor minimaal een jaar verantwoordelijk voor het collectief vervoer van medewerkers.

In totaal worden er vier routes per dag gereden. De opdracht wordt uitgevoerd met een taxi die plaats biedt aan maximaal vier passagiers, een taxibusje die plaats biedt aan maximaal acht passagiers en een rolstoelbus die eveneens plaats biedt aan maximaal acht passagiers.

Tijdens de aanbestedingsprocedure werd enkel naar de kwaliteit van het vervoer gekeken. De prijs speelde geen rol. De overeenkomst kan door de opdrachtgever drie keer met een jaar verlengd worden. De overeenkomst werd op 21 augustus 2023 beklonken.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Edad nieuwe personenvervoerder HWwerkt | TaxiPro
Pixabay - Stuurwiel
Collectief vervoer

Edad nieuwe personenvervoerder HWwerkt

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Skica911

HWwerkt heeft in touringcarbedrijf Edad haar nieuwe personenvervoerder gevonden. Dat meldt de overheidsinstelling op TenderNed. Edad wordt per 1 november 2023 voor minimaal een jaar verantwoordelijk voor het collectief vervoer van medewerkers.

In totaal worden er vier routes per dag gereden. De opdracht wordt uitgevoerd met een taxi die plaats biedt aan maximaal vier passagiers, een taxibusje die plaats biedt aan maximaal acht passagiers en een rolstoelbus die eveneens plaats biedt aan maximaal acht passagiers.

Tijdens de aanbestedingsprocedure werd enkel naar de kwaliteit van het vervoer gekeken. De prijs speelde geen rol. De overeenkomst kan door de opdrachtgever drie keer met een jaar verlengd worden. De overeenkomst werd op 21 augustus 2023 beklonken.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.