Marianne van den Anker
Gemeentebeleid

Rotterdamse ombudsman kraakt gesubsidieerd ov-vervoer: ‘Ouders voelden zich overvallen’

De Rotterdamse ombudsman Marianne van den Anker. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Frank de Roo

Marianne van den Anker (Ombudsman Rotterdam Rijnmond) en Stans Goudsmit (de regionale Kinderombudsman) hebben in een brief aan zorgwethouder Ronald Buijt (Leefbaar Rotterdam) stevig uitgehaald naar de invoering van het ov-vervoer, voor kinderen die normaliter door de taxi naar school worden gebracht. Volgens beide ombudsmannen is de invoering te snel gegaan, waardoor ouders werden overvallen. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Rotterdamse ombudsman kraakt gesubsidieerd ov-vervoer: ‘Ouders voelden zich overvallen’ | TaxiPro
Marianne van den Anker
Gemeentebeleid

Rotterdamse ombudsman kraakt gesubsidieerd ov-vervoer: ‘Ouders voelden zich overvallen’

De Rotterdamse ombudsman Marianne van den Anker. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Frank de Roo

Marianne van den Anker (Ombudsman Rotterdam Rijnmond) en Stans Goudsmit (de regionale Kinderombudsman) hebben in een brief aan zorgwethouder Ronald Buijt (Leefbaar Rotterdam) stevig uitgehaald naar de invoering van het ov-vervoer, voor kinderen die normaliter door de taxi naar school worden gebracht. Volgens beide ombudsmannen is de invoering te snel gegaan, waardoor ouders werden overvallen. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.