Taxicentrale Waaksma
Klanttevredenheidsonderzoek

Wmo-reizigers zeer tevreden over Taxicentrale Waaksma

De respondenten zijn vooral tevreden over de chauffeurs en telefonisten van Taxi Waaksma. Foto: ANP/Jilmer Postma

Wmo-pashouders in de gemeenten Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke, zijn uitermate tevreden over het vervoer dat wordt uitgevoerd door Taxicentrale Waaksma. Dat blijkt uit het meest recente klanttevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau KWIZ, in opdracht van de Dienst Noardwest Fryslân. Vooral de chauffeurs en telefonisten gooien hoge ogen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Wmo-reizigers zeer tevreden over Taxicentrale Waaksma | TaxiPro
Taxicentrale Waaksma
Klanttevredenheidsonderzoek

Wmo-reizigers zeer tevreden over Taxicentrale Waaksma

De respondenten zijn vooral tevreden over de chauffeurs en telefonisten van Taxi Waaksma. Foto: ANP/Jilmer Postma

Wmo-pashouders in de gemeenten Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke, zijn uitermate tevreden over het vervoer dat wordt uitgevoerd door Taxicentrale Waaksma. Dat blijkt uit het meest recente klanttevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau KWIZ, in opdracht van de Dienst Noardwest Fryslân. Vooral de chauffeurs en telefonisten gooien hoge ogen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.