Henk van Gelderen
Nationaal Congres Contractvervoer

Henk van Gelderen: ‘Onze branche moet op politieke agenda’

Henk van Gelderen (midden) als spreker op het Nationaal Congres Contractvervoer. Foto: ProMedia/Marcel Cazemier

Het doelgroepenvervoer gaat de komende jaren een onzekere tijd tegemoet. Dat zegt Henk van Gelderen van het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit (AIM) tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer. Volgens Van Gelderen heeft dat te maken met de onzekere financiële situatie vanuit de gemeenten. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Henk van Gelderen: ‘Onze branche moet op politieke agenda’”

Stef Bouwhuis|16.11.23|17:43

Is voor alle vormen van doelgroepenvervoer door-to-door noodzakelijk? Zouden ouders of partners bijvoorbeeld ’the first mile’ naar verzamelpunten kunnen uitvoeren? Zou software van de uitvoerders 10 minuten voor aankomst op zo’n verzamelpunt betrokkene met een sms of whatsapp kunnen informeren?

Henk van Gelderen: ‘Onze branche moet op politieke agenda’ | TaxiPro
Henk van Gelderen
Nationaal Congres Contractvervoer

Henk van Gelderen: ‘Onze branche moet op politieke agenda’

Henk van Gelderen (midden) als spreker op het Nationaal Congres Contractvervoer. Foto: ProMedia/Marcel Cazemier

Het doelgroepenvervoer gaat de komende jaren een onzekere tijd tegemoet. Dat zegt Henk van Gelderen van het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit (AIM) tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer. Volgens Van Gelderen heeft dat te maken met de onzekere financiële situatie vanuit de gemeenten. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Henk van Gelderen: ‘Onze branche moet op politieke agenda’”

Stef Bouwhuis|16.11.23|17:43

Is voor alle vormen van doelgroepenvervoer door-to-door noodzakelijk? Zouden ouders of partners bijvoorbeeld ’the first mile’ naar verzamelpunten kunnen uitvoeren? Zou software van de uitvoerders 10 minuten voor aankomst op zo’n verzamelpunt betrokkene met een sms of whatsapp kunnen informeren?