Leerlingenvervoer
Chauffeurstekort

Utrecht: ‘Uitvoering leerlingenvervoer blijft onder druk staan’

Onder meer het leerlingenvervoer kent een aanzienlijke klachtenstijging. Foto: Shutterstock/Bricolage

Hoewel de start van het schooljaar zonder al te veel problemen is verlopen, blijft de uitvoering van het Utrechtse leerlingenvervoer onder druk staan. Directe oorzaken zijn het aanhoudende chauffeurstekort, het stijgende aantal leerlingen en het stijgende aantal locaties waar de leerlingen naartoe gebracht moeten worden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Utrecht: ‘Uitvoering leerlingenvervoer blijft onder druk staan’ | TaxiPro
Leerlingenvervoer
Chauffeurstekort

Utrecht: ‘Uitvoering leerlingenvervoer blijft onder druk staan’

Onder meer het leerlingenvervoer kent een aanzienlijke klachtenstijging. Foto: Shutterstock/Bricolage

Hoewel de start van het schooljaar zonder al te veel problemen is verlopen, blijft de uitvoering van het Utrechtse leerlingenvervoer onder druk staan. Directe oorzaken zijn het aanhoudende chauffeurstekort, het stijgende aantal leerlingen en het stijgende aantal locaties waar de leerlingen naartoe gebracht moeten worden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.