Haagse Hopper
Reizigers tevreden

Vijf sterren voor Haagse Hopper Benoordenhout

De Haagse Hopper Benoordenhout. Foto: HTM

De Haagse Hopper Benoordenhout valt in de smaak bij de reiziger. Dat blijkt uit de eerste resultaten van de pilot, die op 1 januari 2023 van start ging. Hoewel reizigers de collectieve vervoersdienst belonen met de maximale score van vijf sterren, moet er volgens verantwoordelijk wethouder Arjen Kapteijns nog wel het een en ander gebeuren om het experiment definitief te laten slagen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Vijf sterren voor Haagse Hopper Benoordenhout | TaxiPro
Haagse Hopper
Reizigers tevreden

Vijf sterren voor Haagse Hopper Benoordenhout

De Haagse Hopper Benoordenhout. Foto: HTM

De Haagse Hopper Benoordenhout valt in de smaak bij de reiziger. Dat blijkt uit de eerste resultaten van de pilot, die op 1 januari 2023 van start ging. Hoewel reizigers de collectieve vervoersdienst belonen met de maximale score van vijf sterren, moet er volgens verantwoordelijk wethouder Arjen Kapteijns nog wel het een en ander gebeuren om het experiment definitief te laten slagen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.