Leerlingenvervoer
Rapportage

Klachten doelgroepenvervoer Zwolle flink toegenomen

Onder meer het leerlingenvervoer kent een aanzienlijke klachtenstijging. Foto: Shutterstock/Bricolage

Het aantal klachten over het doelgroepenvervoer in Zwolle is in de tweede helft van 2023 fors toegenomen. Volgens het gemeentebestuur heeft de stijging van het aantal klachten te maken met uitval door ziekte onder zowel chauffeurs als telefonisten op de centrales.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.