"Situatie stabiel"

RegioRijder krijgt lek boven, spitsvervoer Wmo weer opgestart

Haarlem. Shutterstock, Maykova Galina

Na een start met ondermaatse prestaties lijkt het lek boven bij het Wmo- en leerlingenvervoer in Haarlem en omgeving. De stiptheid van RegioRijder is gestegen en stabiel, schrijft het Haarlemse college in een brief aan de gemeenteraad.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Onderwerpen: ,

Auteur: Erik Verheggen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

RegioRijder krijgt lek boven, spitsvervoer Wmo weer opgestart | TaxiPro
"Situatie stabiel"

RegioRijder krijgt lek boven, spitsvervoer Wmo weer opgestart

Haarlem. Shutterstock, Maykova Galina

Na een start met ondermaatse prestaties lijkt het lek boven bij het Wmo- en leerlingenvervoer in Haarlem en omgeving. De stiptheid van RegioRijder is gestegen en stabiel, schrijft het Haarlemse college in een brief aan de gemeenteraad.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Onderwerpen: ,

Auteur: Erik Verheggen

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.