Workshop Taxi Expo 2019
Taxi Expo '22

Kom luisteren naar panelgesprek tussen Hedy Borreman en Lars Speekenbrink

Foto ter illustratie. Foto: ProMedia / Daniël Verkijk

Nog een nachtje slapen en dan is het zo ver: Taxi Expo ’22. Morgen komen alle toonaangevende partijen binnen de taxibranche bij elkaar, om de belangrijkste vraagstukken die momenteel spelen in de sector met elkaar te bespreken. Er is dan ook veel te beleven en te bespreken. Zo is er een vakbeurs, het Nationaal Congres Contractvervoer en zijn er verschillende workshops.

Tijdens een van die workshops zijn ook Hedy Borreman, directeur van Taxicentrale Amsterdam, en Lars Speekenbrink, country manager van Bolt Nederland, van de partij. Om 16.00 uur gaan zij, onder leiding van TaxiPro-redacteur Olivier Smits, met elkaar in gesprek over de Nederlandse taximarkt. Is de taxibranche groot genoeg voor bedrijven als TCA én Bolt en profiteert iedere taxichauffeur ervan als platformen de ritprijs verhogen tijdens piekmomenten? Borreman en Speekenbrink zullen hierover met elkaar van gedachten wisselen.

Eerder op de dag zal ook het Nationaal Congres Contractvervoer plaatsvinden. Van 09.30 uur tot 14.45 uur zullen diverse specialisten uit de taxibranche met elkaar in gesprek gaan over de belangrijkste zaken die momenteel spelen in het Nederlandse zorgvervoer.

Daarnaast is er een vakbeurs, waar 35 exposanten hun nieuwste producten, diensten en innovaties laten zien. De dag wordt op traditionele wijze afgesloten met een netwerkborrel en een netwerkdiner. Tijdens de borrel maken we tevens de winnaar van de Taxi Innovatieprijs bekend. Daar ben jij toch ook bij? U kunt zich hier nog aanmelden voor Taxi Expo ’22.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Kom luisteren naar panelgesprek tussen Hedy Borreman en Lars Speekenbrink”

Peter Vriens|06.10.22|09:39

Hoe is het de Taxi Innovatieprijs winnaars van de afgelopen jaren vergaan?