station Breda

Taxichauffeurs krijgen klappen na weigeren dronkaard

BREDA – Twee taxichauffeurs zijn in de nacht van woensdag op donderdag mishandeld door een dronken Bredanaar (31) op het Stationsplein in Breda. De man stapte in een taxi, maar de 30-jarige chauffeur wilde hem niet meenemen omdat de Bredanaar veel te dronken zou zijn.

De ritweigering leidde tot ruzie, waarbij de taxichauffeur een blauw oog en een snee in zijn neus opliep. Andere taxichauffeurs schoten te hulp. Daarbij moest ook een 33-jarige taxichauffeur klappen incasseren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeurs krijgen klappen na weigeren dronkaard | TaxiPro
station Breda

Taxichauffeurs krijgen klappen na weigeren dronkaard

BREDA – Twee taxichauffeurs zijn in de nacht van woensdag op donderdag mishandeld door een dronken Bredanaar (31) op het Stationsplein in Breda. De man stapte in een taxi, maar de 30-jarige chauffeur wilde hem niet meenemen omdat de Bredanaar veel te dronken zou zijn.

De ritweigering leidde tot ruzie, waarbij de taxichauffeur een blauw oog en een snee in zijn neus opliep. Andere taxichauffeurs schoten te hulp. Daarbij moest ook een 33-jarige taxichauffeur klappen incasseren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.