taxibord, taxi, station

Taxistandplaats station Hengelo tijdelijk naar zuidzijde

HENGELO – De taxistandplaats bij het station in Hengelo wordt vanaf 28 augustus tijdelijk verplaatst naar de zuidzijde, net als de vertrekplaats van de bussen. De gemeente Hengelo gaat het Stationsplein vernieuwen.

De werkzaamheden duren van september 2011 tot medio 2012. Om de overlast voor reizigers van en naar Hengelo zo veel mogelijk te beperken, verhuizen de bussen en taxi’s tijdelijk naar het Industrieplein, aan de zuidzijde van het station.

Centraal Station Twente

De aanpak van het Stationsplein maakt onderdeel uit van de verbetering van het Centraal Station Twente en de directe omgeving. De nieuwe en verbrede perrontunnel zorgt voor een betere verbinding tussen het centrum van Hengelo en Hart van Zuid.

Ook de opgang richting het perron is verbeterd en gemoderniseerd. Daarnaast zijn de perrons en de perronkap opgeknapt. Het station heeft hierdoor een nieuwe uitstraling en is erg verfraaid.

Connexxion

Het Stationsplein wordt vernieuwd in opdracht van de gemeente Hengelo, in samenwerking met het Projectbureau Hart van Zuid. De verplaatsing van het busstation en de taxistandplaatsen is mede mogelijk gemaakt door Connexxion, Pro-Rail en de Hengelose taxibedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Taxistandplaats station Hengelo tijdelijk naar zuidzijde”

karel|31.08.11|16:50

nou het spijt mij dit te zeggen maar er is nog steeds niks rond met de taxibedrijven wij worden gewoon maar 150 meter van het station gedropt de klanten moeten als het regent veel tever lopen met als uitkomst dat er geen taxi klanten zijn die lopen niet zo ver de gemeente moet toestaan dat er taxi voor het staions uitgang kunnen staan dan kunnen wij ons brood ook verdienen maar bij de gem hengelo is een taxibedrijf de laatste sport aan de ladder die doen niet mee in het overleg .

Stad Taxi Hengelo|04.06.14|13:29

Ik ben het helemaal eens met karel, overigens niet tijdelijk geweest we staan nog steeds aan de zuidelijke kant

Stad Taxi Hengelo|04.06.14|13:31

En wij staan nog steeds aan de zuidelijke kant spijtig genoeg.

Taxistandplaats station Hengelo tijdelijk naar zuidzijde | TaxiPro
taxibord, taxi, station

Taxistandplaats station Hengelo tijdelijk naar zuidzijde

HENGELO – De taxistandplaats bij het station in Hengelo wordt vanaf 28 augustus tijdelijk verplaatst naar de zuidzijde, net als de vertrekplaats van de bussen. De gemeente Hengelo gaat het Stationsplein vernieuwen.

De werkzaamheden duren van september 2011 tot medio 2012. Om de overlast voor reizigers van en naar Hengelo zo veel mogelijk te beperken, verhuizen de bussen en taxi’s tijdelijk naar het Industrieplein, aan de zuidzijde van het station.

Centraal Station Twente

De aanpak van het Stationsplein maakt onderdeel uit van de verbetering van het Centraal Station Twente en de directe omgeving. De nieuwe en verbrede perrontunnel zorgt voor een betere verbinding tussen het centrum van Hengelo en Hart van Zuid.

Ook de opgang richting het perron is verbeterd en gemoderniseerd. Daarnaast zijn de perrons en de perronkap opgeknapt. Het station heeft hierdoor een nieuwe uitstraling en is erg verfraaid.

Connexxion

Het Stationsplein wordt vernieuwd in opdracht van de gemeente Hengelo, in samenwerking met het Projectbureau Hart van Zuid. De verplaatsing van het busstation en de taxistandplaatsen is mede mogelijk gemaakt door Connexxion, Pro-Rail en de Hengelose taxibedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Taxistandplaats station Hengelo tijdelijk naar zuidzijde”

karel|31.08.11|16:50

nou het spijt mij dit te zeggen maar er is nog steeds niks rond met de taxibedrijven wij worden gewoon maar 150 meter van het station gedropt de klanten moeten als het regent veel tever lopen met als uitkomst dat er geen taxi klanten zijn die lopen niet zo ver de gemeente moet toestaan dat er taxi voor het staions uitgang kunnen staan dan kunnen wij ons brood ook verdienen maar bij de gem hengelo is een taxibedrijf de laatste sport aan de ladder die doen niet mee in het overleg .

Stad Taxi Hengelo|04.06.14|13:29

Ik ben het helemaal eens met karel, overigens niet tijdelijk geweest we staan nog steeds aan de zuidelijke kant

Stad Taxi Hengelo|04.06.14|13:31

En wij staan nog steeds aan de zuidelijke kant spijtig genoeg.