Ongeluk

Taxichauffeur gewond bij aanrijding

In Rotterdam is vrijdag een taxichauffeur gewond geraakt bij een aanrijding. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk vond plaats op de Grote Visserijstraat in Rotterdam. Daar kwam de taxi door nog onbekende oorzaak in botsing met een personenauto. De brandweer moest er aan te pas komen om de taxichauffeur samen met de ambulancedienst uit zijn auto te bevrijden. De taxichauffeur is met onbekend letsel, zonder spoed, naar een ziekenhuis vervoerd om daar aan zijn verwondingen te worden behandeld. De politie heeft de verklaringen van de bestuurders opgenomen.

Foto: GinoPress

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.