Taxistandplaats station Breda
Ritweigering

Bredaas college heeft begrip voor taxichauffeurs die dronken klanten weigeren

Taxistandplaats station Breda. Foto: ANP/Erald van der Aa

Het Bredase college van burgemeester en wethouders (B&W) heeft begrip voor taxichauffeurs die tijdens uitgaansavonden ritten van dronken klanten weigeren. “Uiteraard” worden deze klanten weleens geweigerd, zegt het stadsbestuur in een reactie op raadsvragen die door de SP zijn gesteld. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Bredaas college heeft begrip voor taxichauffeurs die dronken klanten weigeren | TaxiPro
Taxistandplaats station Breda
Ritweigering

Bredaas college heeft begrip voor taxichauffeurs die dronken klanten weigeren

Taxistandplaats station Breda. Foto: ANP/Erald van der Aa

Het Bredase college van burgemeester en wethouders (B&W) heeft begrip voor taxichauffeurs die tijdens uitgaansavonden ritten van dronken klanten weigeren. “Uiteraard” worden deze klanten weleens geweigerd, zegt het stadsbestuur in een reactie op raadsvragen die door de SP zijn gesteld. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.