Taxi's voor de ingang van Den Bosch Centraal.
Klantbeoordelingssysteem

Den Bosch wil af van ‘onduidelijke’ taxiverordening

Taxi's voor de deur van het treinstation in Den Bosch. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Richard Brocken

Het gemeentebestuur in Den Bosch wil af van de huidige Verordening Kwaliteitskeurmerk Straattaxi’s. Reden hiervoor is dat de verordening geen wezenlijke bijrage heeft geleverd aan de kwaliteit van het straattaxivervoer. Het college van burgemeester en wethouders (B&W) wil daarom een nieuwe verordening vaststellen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Den Bosch wil af van ‘onduidelijke’ taxiverordening | TaxiPro
Taxi's voor de ingang van Den Bosch Centraal.
Klantbeoordelingssysteem

Den Bosch wil af van ‘onduidelijke’ taxiverordening

Taxi's voor de deur van het treinstation in Den Bosch. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Richard Brocken

Het gemeentebestuur in Den Bosch wil af van de huidige Verordening Kwaliteitskeurmerk Straattaxi’s. Reden hiervoor is dat de verordening geen wezenlijke bijrage heeft geleverd aan de kwaliteit van het straattaxivervoer. Het college van burgemeester en wethouders (B&W) wil daarom een nieuwe verordening vaststellen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.