Elektrisch taxivervoer
Hogere kosten

Bossche taxichauffeurs zien overstap naar elektrisch vervoer niet zitten

Bijna 70 procent van de chauffeurs ziet de overstap naar een elektrisch voertuig niet zitten. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Nancy Beijersbergen

Zeven op de tien taxichauffeurs in Den Bosch staan niet open voor de overstap naar elektrisch vervoer. Dat blijkt uit een enquête die de gemeente heeft gehouden. De hogere kosten die gepaard gaan met de overstap vormt voor veel taxichauffeurs een struikelblok.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Bossche taxichauffeurs zien overstap naar elektrisch vervoer niet zitten | TaxiPro
Elektrisch taxivervoer
Hogere kosten

Bossche taxichauffeurs zien overstap naar elektrisch vervoer niet zitten

Bijna 70 procent van de chauffeurs ziet de overstap naar een elektrisch voertuig niet zitten. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Nancy Beijersbergen

Zeven op de tien taxichauffeurs in Den Bosch staan niet open voor de overstap naar elektrisch vervoer. Dat blijkt uit een enquête die de gemeente heeft gehouden. De hogere kosten die gepaard gaan met de overstap vormt voor veel taxichauffeurs een struikelblok.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.