Taxistandplaats Den Haag
Veiligheid

Gemeente Den Haag verafschuwt mishandeling taxichauffeur

Taxistandplaats in Den Haag nabij het Binnenhof. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Peter Hilz

De gemeente Den Haag reageert met afschuw op de zware mishandeling op een 27-jarige taxichauffeur, die tijdens Tweede Kerstdag plaatsvond. “Heel droef”, noemt de gemeente het geweldsincident, waarbij het slachtoffer na een woordenwisseling over de betaling zo hard is geslagen dat hij met ernstige verwondingen in het ziekenhuis belandde. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Gemeente Den Haag verafschuwt mishandeling taxichauffeur | TaxiPro
Taxistandplaats Den Haag
Veiligheid

Gemeente Den Haag verafschuwt mishandeling taxichauffeur

Taxistandplaats in Den Haag nabij het Binnenhof. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Peter Hilz

De gemeente Den Haag reageert met afschuw op de zware mishandeling op een 27-jarige taxichauffeur, die tijdens Tweede Kerstdag plaatsvond. “Heel droef”, noemt de gemeente het geweldsincident, waarbij het slachtoffer na een woordenwisseling over de betaling zo hard is geslagen dat hij met ernstige verwondingen in het ziekenhuis belandde. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.