Bolt
Luxe-vervoer

Sterke groei voor Bolt in Den Haag, vooral premiumdiensten populair

Bolt in Den Haag. Foto: Bolt

De taxidiensten van Bolt zijn populair in Den Haag. Sinds de komst van het taxiplatform in de Hofstad, constateert Bolt een groei van het aantal ritten van 550 procent. Vooral het luxe vervoer blijkt populair. Zo beleven de premium ritten een groei van 1.100 procent sinds de lancering in 2021.

Het aantal premium ritten ligt daarmee vier keer zo hoog als in de rest van Nederland, constateert Bolt. Volgens het taxiplatform komt de sterke voorkeur voor de premiumdiensten door de status van Den Haag als vestigingsplaats van veel internationale organisaties.

“De stad huisvest 31 Europese organisaties, tal van internationale rechtbanken en conferenties en is een belangrijk centrum voor zakelijke en politieke activiteiten”, schrijft Bolt in een persverklaring. “Deze prestigieuze status trekt gebruikers aan die veel waarde hechten aan de premium service die Bolt biedt.”

Voor nieuws over contractvervoer, ga naar Mobiliteit.nl.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sterke groei voor Bolt in Den Haag, vooral premiumdiensten populair | TaxiPro
Bolt
Luxe-vervoer

Sterke groei voor Bolt in Den Haag, vooral premiumdiensten populair

Bolt in Den Haag. Foto: Bolt

De taxidiensten van Bolt zijn populair in Den Haag. Sinds de komst van het taxiplatform in de Hofstad, constateert Bolt een groei van het aantal ritten van 550 procent. Vooral het luxe vervoer blijkt populair. Zo beleven de premium ritten een groei van 1.100 procent sinds de lancering in 2021.

Het aantal premium ritten ligt daarmee vier keer zo hoog als in de rest van Nederland, constateert Bolt. Volgens het taxiplatform komt de sterke voorkeur voor de premiumdiensten door de status van Den Haag als vestigingsplaats van veel internationale organisaties.

“De stad huisvest 31 Europese organisaties, tal van internationale rechtbanken en conferenties en is een belangrijk centrum voor zakelijke en politieke activiteiten”, schrijft Bolt in een persverklaring. “Deze prestigieuze status trekt gebruikers aan die veel waarde hechten aan de premium service die Bolt biedt.”

Voor nieuws over contractvervoer, ga naar Mobiliteit.nl.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.