Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Munckhof Taxi groeit door met gewonnen aanbestedingen

Munckhof Taxi uit Horst kijkt tevreden terug op het binnenhalen van diverse leerlingenvervoer-opdrachten in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. De opdrachten leveren gezamenlijk een omzet van enkele miljoenen per jaar op. 

Het betreft het dagelijks vervoeren van meer dan duizend leerlingen voor de gemeenten Beek, Schinnen, Stein, Sittard-Geleen, Venray, Gennep, Maasgouw, Geldrop-Mierlo, Asten, Someren, Duiven, Westervoort, Zevenaar, Rijnwaarden en het vervoer van de internationale school Afnorth in Zuid-Limburg.

Groei taxibedrijf

Het binnenhalen van de opdrachten is een volgende stap in de groei van Munckhof Taxi, zegt directeur Jos Poortinga. “De afgelopen jaren hebben wij een enorme ontwikkeling doorgemaakt en zijn we ons als taxibedrijf steeds meer gaan richten op leerlingenvervoer, zorgvervoer en regiotaxiprojecten.”

Om de opdrachten uit te voeren, werkt Munckhof samen met diverse lokale taxibedrijven in de regio’s. Poortinga: “Het regisseren en plannen van het vervoer wordt uitgevoerd door onze eigen afdeling Munckhof Regie in Horst. Tevens zal het uitvoeren van de ritten voor een deel door onze eigen voertuigen en medewerkers verzorgd worden.”

Regionale vervoersbedrijven

Het taxibedrijf gaat ook samenwerken met lokale partners in de diverse regio’s. “Enerzijds levert dit een zekere mate van flexibiliteit op voor de opdrachtgevers, maar ook helpen we hiermee de kleinere vervoersbedrijven in de regio en maken we gebruik van hun kennis en ervaring”, aldus Poortinga.

Munckhof verzorgt op dit moment al voor vele gemeenten in Zuidoost Nederland het leerlingenvervoer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Munckhof Taxi groeit door met gewonnen aanbestedingen”

taxiregister.nl|11.08.11|20:33

Het vervoer van de Afnorth school is mij zeer bekend en het werd dan ook hoog tijd dat hier verandering in komt, het is vaak ongelofelijk hoe deze scholieren vervoerd werden, de grrotste wrakken werden ingezet.

ex-chauffeur|13.08.11|12:31

Munckhof groeit alleen maar ten koste van het personeel, maar daar hoor je helemaal niks over. Heb er zelf gewerkt, ik weet hoe het er aan toe gaat. Sta je ergens langer dan een kwartiertje te wachten, kun je de rest van de wachttijd als pauze inleveren. En zo ja wint Munckhof altijd en personeel durft hun mond niet open te doen.

Munckhof Taxi groeit door met gewonnen aanbestedingen | TaxiPro
Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Munckhof Taxi groeit door met gewonnen aanbestedingen

Munckhof Taxi uit Horst kijkt tevreden terug op het binnenhalen van diverse leerlingenvervoer-opdrachten in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. De opdrachten leveren gezamenlijk een omzet van enkele miljoenen per jaar op. 

Het betreft het dagelijks vervoeren van meer dan duizend leerlingen voor de gemeenten Beek, Schinnen, Stein, Sittard-Geleen, Venray, Gennep, Maasgouw, Geldrop-Mierlo, Asten, Someren, Duiven, Westervoort, Zevenaar, Rijnwaarden en het vervoer van de internationale school Afnorth in Zuid-Limburg.

Groei taxibedrijf

Het binnenhalen van de opdrachten is een volgende stap in de groei van Munckhof Taxi, zegt directeur Jos Poortinga. “De afgelopen jaren hebben wij een enorme ontwikkeling doorgemaakt en zijn we ons als taxibedrijf steeds meer gaan richten op leerlingenvervoer, zorgvervoer en regiotaxiprojecten.”

Om de opdrachten uit te voeren, werkt Munckhof samen met diverse lokale taxibedrijven in de regio’s. Poortinga: “Het regisseren en plannen van het vervoer wordt uitgevoerd door onze eigen afdeling Munckhof Regie in Horst. Tevens zal het uitvoeren van de ritten voor een deel door onze eigen voertuigen en medewerkers verzorgd worden.”

Regionale vervoersbedrijven

Het taxibedrijf gaat ook samenwerken met lokale partners in de diverse regio’s. “Enerzijds levert dit een zekere mate van flexibiliteit op voor de opdrachtgevers, maar ook helpen we hiermee de kleinere vervoersbedrijven in de regio en maken we gebruik van hun kennis en ervaring”, aldus Poortinga.

Munckhof verzorgt op dit moment al voor vele gemeenten in Zuidoost Nederland het leerlingenvervoer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Munckhof Taxi groeit door met gewonnen aanbestedingen”

taxiregister.nl|11.08.11|20:33

Het vervoer van de Afnorth school is mij zeer bekend en het werd dan ook hoog tijd dat hier verandering in komt, het is vaak ongelofelijk hoe deze scholieren vervoerd werden, de grrotste wrakken werden ingezet.

ex-chauffeur|13.08.11|12:31

Munckhof groeit alleen maar ten koste van het personeel, maar daar hoor je helemaal niks over. Heb er zelf gewerkt, ik weet hoe het er aan toe gaat. Sta je ergens langer dan een kwartiertje te wachten, kun je de rest van de wachttijd als pauze inleveren. En zo ja wint Munckhof altijd en personeel durft hun mond niet open te doen.