Connexxion wint twee contracten leerlingenvervoer

Connexxion heeft twee contracten voor het leerlingenvervoer gewonnen. Met ingang van het nieuwe schooljaar gaat Connexxion zo’n 350 leerlingen rijden voor de gemeenten Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest. Het gaat om nieuw werk. De huidige vervoerder is Unitax.

Het contract heeft een looptijd van 1,5 jaar met de mogelijkheid dat het tweemaal met een jaar wordt verlengd.

Rheden

Ook het leerlingenvervoer voor de gemeente Rheden is aan Connexxion gegund. Het betreft het vervoer van zo’n 220 kinderen uit Rheden. Dit contract heeft een duur van twee jaar met een verlengingsoptie van twee keer een jaar.

Het vervoer wordt nu nog uitgevoerd door Willemsen de Koning. De Connexxionvestiging in Nijmegen wordt verantwoordelijk voor het vervoer. De afgelopen weken won Connexxion ook het schoolvervoer in Arnhem, Den Haag, Rijswijk en Delft.

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Connexxion wint twee contracten leerlingenvervoer”

Paul Dijkhuizen|11.06.14|16:19

En weer wordt een regionaal bedrijf weggedrukt…. sterkte Unitax!

Cor de Groot|26.06.14|17:28

en de winst naar frankrijk. de lokale economie leverd ook in. toeleveranciers in de ijmond hebben het na kijken. mensen in de ww of bijstand.
vraag aan de gemeenten: wat is de winst van deze gunning?