Congres screenshot

Nationaal Congres Contractvervoer 2016 in beeld

Tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer 2016 werd verteld hoe het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit wil helpen zorgen voor een gelijk speelveld. Bovendien werden er diverse voorbeelden uit de praktijk gegeven van ‘nieuwe’, breder gedragen manieren van aanbesteden. Van dit congres bieden wij u een korte sfeerimpressie aan.

Tijdens het congres kwamen diverse sprekers aan het woord, waaronder Bertho Eckhardt van KNV, Michiel Wildschut van Transdev Nederland en Joost van de Wetering, aanbestedingsadvocaat en vaste spreker op alle edities van het congres. bekijk de video hieronder.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is redacteur bij ProMedia, de uitgeverij van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.