Werotax stemauto

Werotax viert 30-jarig bestaan met gunning VGZ-vervoer

Foto: Werotax

Taxibedrijf Werotax uit Sint-Oedenrode bestaat dertig jaar. Hoewel het jubileum uitbundig vieren vanwege corona niet kan, is er wel reden voor het bedrijf om positief te zijn. Ze mogen namelijk vanaf 1 januari 2022 voor zorgverzekeraar VGZ rijden in een grote regio rond Eindhoven. 

Davina Vorstenbosch nam het bedrijf in 1991 over van haar ouders. Taxivervoer is haar met de paplepel ingegoten, vertelt zij aan de Gelderlander. Haar vader begon als enige chauffeur van het bedrijf. Inmiddels is dit aantal opgelopen tot 49. Alle chauffeurs zijn ondanks de beperkingen toch in het zonnetje gezet voor het jubileum.

Dit werd gedaan middels een drive-through, waar zij langs konden komen voor een geschenkje met een persoonlijke handgeschreven kaart, iets voor bij de borrel en een Brabants worstenbroodje. Vorstenbosch legt uit dat zij als familiebedrijf persoonlijke aandacht hebben voor elke chauffeur.

Gunning VGZ-vervoer stemt positief

Corona heeft er flink ingehakt bij Werotax, maar toch probeert het bedrijf positief te blijven. Het laatste nieuws over de gunning van het VGZ-vervoer helpt hierbij. Met de start van het nieuwe jaar zullen zij ritten gaan uitvoeren voor de zorgverzekeraar in Son en Breugel, Eindhoven en Meierijstad. Om hoeveel ritten het zal gaan, is vanwege de coronacrisis lastig in te schatten.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Werotax viert 30-jarig bestaan met gunning VGZ-vervoer | TaxiPro
Werotax stemauto

Werotax viert 30-jarig bestaan met gunning VGZ-vervoer

Foto: Werotax

Taxibedrijf Werotax uit Sint-Oedenrode bestaat dertig jaar. Hoewel het jubileum uitbundig vieren vanwege corona niet kan, is er wel reden voor het bedrijf om positief te zijn. Ze mogen namelijk vanaf 1 januari 2022 voor zorgverzekeraar VGZ rijden in een grote regio rond Eindhoven. 

Davina Vorstenbosch nam het bedrijf in 1991 over van haar ouders. Taxivervoer is haar met de paplepel ingegoten, vertelt zij aan de Gelderlander. Haar vader begon als enige chauffeur van het bedrijf. Inmiddels is dit aantal opgelopen tot 49. Alle chauffeurs zijn ondanks de beperkingen toch in het zonnetje gezet voor het jubileum.

Dit werd gedaan middels een drive-through, waar zij langs konden komen voor een geschenkje met een persoonlijke handgeschreven kaart, iets voor bij de borrel en een Brabants worstenbroodje. Vorstenbosch legt uit dat zij als familiebedrijf persoonlijke aandacht hebben voor elke chauffeur.

Gunning VGZ-vervoer stemt positief

Corona heeft er flink ingehakt bij Werotax, maar toch probeert het bedrijf positief te blijven. Het laatste nieuws over de gunning van het VGZ-vervoer helpt hierbij. Met de start van het nieuwe jaar zullen zij ritten gaan uitvoeren voor de zorgverzekeraar in Son en Breugel, Eindhoven en Meierijstad. Om hoeveel ritten het zal gaan, is vanwege de coronacrisis lastig in te schatten.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.