Munckhof
Samenwerkingsovereenkomst

Scholengemeenschap Yuverta in zee met Munckhof voor school- en studiereizen

Taxibusjes van Munckhof. Foto: Munckhof

Scholengemeenschap Yuverta en vervoersbedrijf Munckhof hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor school- en studiereizen. Sinds 1 januari 2023 verzorgt Munckhof meerdaagse buitenlandse reizen voor leerlingen, studenten en docenten.

Volgens het vervoersbedrijf behelst de opdracht onder meer het adviseren, reserveren, boeken en factureren van de reis en het verblijf. Tom Roefs, algemeen directeur Munckhof Groep, is blij met de kersverse samenwerking. “Dat Munckhof Groups & Incentives voor alle 52 vestigingen van Yuverta de meerdaagse nationale en internationale reizen mag organiseren is natuurlijk geweldig nieuws. Wij kijken uit naar een prettige en langdurige samenwerking”, zegt hij daarover op de website van Munckhof.

Vertrouwen

Ook scholengemeenschap Yuverta is blij met de samenwerking. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat Munckhof voor onze studenten en docenten interessante (inter)nationale studiereizen gaat samenstellen. Yuverta ziet in Munckhof een betrouwbare partner en wij kijken nu al uit naar een flink aantal mooie herinneringen die onze studenten en docenten gaan opdoen in Nederland en daarbuiten”, zo besluit Jentien van Pel, contractmanager bij Yuverta.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Scholengemeenschap Yuverta in zee met Munckhof voor school- en studiereizen | TaxiPro
Munckhof
Samenwerkingsovereenkomst

Scholengemeenschap Yuverta in zee met Munckhof voor school- en studiereizen

Taxibusjes van Munckhof. Foto: Munckhof

Scholengemeenschap Yuverta en vervoersbedrijf Munckhof hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor school- en studiereizen. Sinds 1 januari 2023 verzorgt Munckhof meerdaagse buitenlandse reizen voor leerlingen, studenten en docenten.

Volgens het vervoersbedrijf behelst de opdracht onder meer het adviseren, reserveren, boeken en factureren van de reis en het verblijf. Tom Roefs, algemeen directeur Munckhof Groep, is blij met de kersverse samenwerking. “Dat Munckhof Groups & Incentives voor alle 52 vestigingen van Yuverta de meerdaagse nationale en internationale reizen mag organiseren is natuurlijk geweldig nieuws. Wij kijken uit naar een prettige en langdurige samenwerking”, zegt hij daarover op de website van Munckhof.

Vertrouwen

Ook scholengemeenschap Yuverta is blij met de samenwerking. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat Munckhof voor onze studenten en docenten interessante (inter)nationale studiereizen gaat samenstellen. Yuverta ziet in Munckhof een betrouwbare partner en wij kijken nu al uit naar een flink aantal mooie herinneringen die onze studenten en docenten gaan opdoen in Nederland en daarbuiten”, zo besluit Jentien van Pel, contractmanager bij Yuverta.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.