Willemsen de Koning
Gunning

Groepsvervoer ’s Hertogenbosch naar Willemsen- de Koning en Munckhof

Willemsen- de Koning is in Apeldoorn verantwoordelijk voor de uitvoering van het leerlingenvervoer. Foto: TaxiPro/Vincent Krabbedam

Vervoersbedrijven Willemsen- de Koning en Munckhof nemen vanaf augustus het groepsvervoer in de gemeente ’s Hertogenbosch voor hun rekening. Dat heeft de gemeente aangekondigd via TenderNet. De opdracht is verdeeld in twee percelen. 

De gemeente was op zoek naar opdrachtnemer(s) die het groepsvervoer voor hun rekening wilde nemen. Het gaat hierbij om het uitvoeren van dagelijks vervoer van leerlingen, jeugdigen en medewerkers naar scholen, werk en dagbehandelingen.

Gunningscriteria

Tijdens de gunning van de opdracht is door de gemeente ’s Hertogenbosch gekeken naar drie criteria: kwaliteit, de prijs en duurzaamheid. Kwaliteit woog voor 50 procent mee tijdens de gunning. De prijs telde voor 40 procent mee en duurzaamheid voor slechts 10 procent. Voor het tweede perceel golden dezelfde gunningscriteria. De overeenkomst is op 6 december gesloten. De uitvoering van de opdracht start op 1 augustus 2023 en loopt door tot 31 juli 2029, exclusief eventuele verlengingen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Groepsvervoer ’s Hertogenbosch naar Willemsen- de Koning en Munckhof | TaxiPro
Willemsen de Koning
Gunning

Groepsvervoer ’s Hertogenbosch naar Willemsen- de Koning en Munckhof

Taxibusje van Willemsen de Koning. Foto ter illustratie. Foto: TaxiPro/Vincent Krabbedam

Vervoersbedrijven Willemsen- de Koning en Munckhof nemen vanaf augustus het groepsvervoer in de gemeente ’s Hertogenbosch voor hun rekening. Dat heeft de gemeente aangekondigd via TenderNet. De opdracht is verdeeld in twee percelen. 

De gemeente was op zoek naar opdrachtnemer(s) die het groepsvervoer voor hun rekening wilde nemen. Het gaat hierbij om het uitvoeren van dagelijks vervoer van leerlingen, jeugdigen en medewerkers naar scholen, werk en dagbehandelingen.

Gunningscriteria

Tijdens de gunning van de opdracht is door de gemeente ’s Hertogenbosch gekeken naar drie criteria: kwaliteit, de prijs en duurzaamheid. Kwaliteit woog voor 50 procent mee tijdens de gunning. De prijs telde voor 40 procent mee en duurzaamheid voor slechts 10 procent. Voor het tweede perceel golden dezelfde gunningscriteria. De overeenkomst is op 6 december gesloten. De uitvoering van de opdracht start op 1 augustus 2023 en loopt door tot 31 juli 2029, exclusief eventuele verlengingen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.