Chauffeur, bestuurder
Tiel

Regio Rivierenland besteedt routevervoer aan

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Dusan Petkovic

Regio Rivierenland besteedt het routevervoer aan. Dat laat het samenwerkingsverband van acht gemeenten in de provincie Gelderland weten via TenderNet. De aanbesteding heeft als doel één vervoerder te contracteren die de benodigde vervoercapaciteit (chauffeurs en voertuigen) levert, voor de uitvoering van een deel van het routevervoer binnen vervoersysteem Versis, onder regie van een gecontracteerde regiecentrale.

“Binnen het routevervoer van Versis is sprake van in totaal zes vervoerspercelen (basispunt 6 t/m basispunt 11)”, zegt Regio Rivierenland over de aanbesteding. “Deze aanbesteding heeft betrekking op het routevervoer basispunt 6 (Tiel). De overeenkomsten voor het routevervoer basispunten 7 t/m 11 kennen een langere looptijd en vallen buiten de scope van deze aanbesteding.”

Gunningscriteria

De gunningscriteria die door Rivierenland tijdens deze aanbesteding worden gehanteerd, focussen zich vooral op de prijs. Tijdens de beoordeling wordt voor 70 procent gekeken naar de prijs. Ook wordt er naar de kwaliteit gekeken. Wel heeft de regio deze in tweeën gesplitst. Rivierenland kijkt naar het kwaliteitsplan chauffeurs en duurzaamheid (zero-emmissie). Beide onderwerpen wegen voor 15 procent mee in de gunning.

De ingangsdatum van de overeenkomst voor het routevervoer is gesteld op 1 augustus 2023. De overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar en eindigt op 31 juli 2026.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Regio Rivierenland besteedt routevervoer aan | TaxiPro
Chauffeur, bestuurder
Tiel

Regio Rivierenland besteedt routevervoer aan

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Dusan Petkovic

Regio Rivierenland besteedt het routevervoer aan. Dat laat het samenwerkingsverband van acht gemeenten in de provincie Gelderland weten via TenderNet. De aanbesteding heeft als doel één vervoerder te contracteren die de benodigde vervoercapaciteit (chauffeurs en voertuigen) levert, voor de uitvoering van een deel van het routevervoer binnen vervoersysteem Versis, onder regie van een gecontracteerde regiecentrale.

“Binnen het routevervoer van Versis is sprake van in totaal zes vervoerspercelen (basispunt 6 t/m basispunt 11)”, zegt Regio Rivierenland over de aanbesteding. “Deze aanbesteding heeft betrekking op het routevervoer basispunt 6 (Tiel). De overeenkomsten voor het routevervoer basispunten 7 t/m 11 kennen een langere looptijd en vallen buiten de scope van deze aanbesteding.”

Gunningscriteria

De gunningscriteria die door Rivierenland tijdens deze aanbesteding worden gehanteerd, focussen zich vooral op de prijs. Tijdens de beoordeling wordt voor 70 procent gekeken naar de prijs. Ook wordt er naar de kwaliteit gekeken. Wel heeft de regio deze in tweeën gesplitst. Rivierenland kijkt naar het kwaliteitsplan chauffeurs en duurzaamheid (zero-emmissie). Beide onderwerpen wegen voor 15 procent mee in de gunning.

De ingangsdatum van de overeenkomst voor het routevervoer is gesteld op 1 augustus 2023. De overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar en eindigt op 31 juli 2026.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.