Taxibusje van Noot
Gegunde opdracht

Noot en RMC slepen routevervoer BAR-gemeenten binnen

Taxibusje van Noot. Foto: Noot Personenvervoer

Noot Personenvervoer RMC hebben de aanbesteding omtrent het routevervoer voor de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk gewonnen. Dat laat de ambtelijke BAR-organisatie, die de betreffende gemeenten ondersteunt, weten via TenderNed.

Het routevervoer bestaat in beginsel uit het leerlingenvervoer inclusief het vervoer van en naar schakelklassen voor vluchtelingenkinderen (taalonderwijs), alsmede het vervoer in het kader van de Jeugdwet. Verder omvat de opdracht zowel de uitvoering van het vervoer als de regie op het vervoer. Daaronder valt onder meer het aannemen van de ritopdrachten, het opstellen van de ritplanning en het behandelen van klachten.

Percelen

De opdracht bestaat uit verschillende percelen. Het eerste perceel gaat over al het routevervoer in de richting van West en Noord (Rotterdam). Het tweede perceel gaat over in de richting van Zuid en Oost (Drechtsteden). Het derde en laatste perceel gaat over al het routevervoer binnen de gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard alsmede Rotterdam Hoogvliet. Het eerste en derde perceel is naar Noot Personenvervoer gegaan, het tweede perceel naar RMC. In totaal gaat deze opdracht over 520 unieke reizigers: 490 in het kader van leerlingenvervoer en 30 in het kader van Jeugdvervoer.

Met het binnenslepen van deze aanbesteding, hebben Noot en RMC zichzelf voor minimaal vijf jaar verzekerd van deze opdracht. De opdracht kan door de gemeenten tevens twee keer met twee jaar verlengd worden. Tijdens de beoordeling is voor alle percelen voor 40 procent gekeken naar kwaliteit en voor 60 procent naar de prijs.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Noot en RMC slepen routevervoer BAR-gemeenten binnen | TaxiPro
Taxibusje van Noot
Gegunde opdracht

Noot en RMC slepen routevervoer BAR-gemeenten binnen

Taxibusje van Noot. Foto: Noot Personenvervoer

Noot Personenvervoer RMC hebben de aanbesteding omtrent het routevervoer voor de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk gewonnen. Dat laat de ambtelijke BAR-organisatie, die de betreffende gemeenten ondersteunt, weten via TenderNed.

Het routevervoer bestaat in beginsel uit het leerlingenvervoer inclusief het vervoer van en naar schakelklassen voor vluchtelingenkinderen (taalonderwijs), alsmede het vervoer in het kader van de Jeugdwet. Verder omvat de opdracht zowel de uitvoering van het vervoer als de regie op het vervoer. Daaronder valt onder meer het aannemen van de ritopdrachten, het opstellen van de ritplanning en het behandelen van klachten.

Percelen

De opdracht bestaat uit verschillende percelen. Het eerste perceel gaat over al het routevervoer in de richting van West en Noord (Rotterdam). Het tweede perceel gaat over in de richting van Zuid en Oost (Drechtsteden). Het derde en laatste perceel gaat over al het routevervoer binnen de gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard alsmede Rotterdam Hoogvliet. Het eerste en derde perceel is naar Noot Personenvervoer gegaan, het tweede perceel naar RMC. In totaal gaat deze opdracht over 520 unieke reizigers: 490 in het kader van leerlingenvervoer en 30 in het kader van Jeugdvervoer.

Met het binnenslepen van deze aanbesteding, hebben Noot en RMC zichzelf voor minimaal vijf jaar verzekerd van deze opdracht. De opdracht kan door de gemeenten tevens twee keer met twee jaar verlengd worden. Tijdens de beoordeling is voor alle percelen voor 40 procent gekeken naar kwaliteit en voor 60 procent naar de prijs.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.