ANP - Taxibus van Connexxion
Gegunde opdracht

Connexxion en De Vier Gewesten slepen leerlingen- en werknemersvervoer Breda binnen

Taxibusje van Connexxion. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Venema Media

Connexxion Taxi Services en taxibedrijf De Vier Gewesten hebben de aanbesteding omtrent het leerlingen- en werknemersvervoer in Breda gewonnen. Dat laat de gemeente weten via TenderNed. De opdracht heeft een totale waarde van twintig miljoen euro.

De opdracht is verdeeld in vijf percelen. Het eerste perceel betreft het gym- en zwemvervoer voor leerlingen. Het tweede perceel gaat over kleinschalig vervoer voor leerlingen met bestemmingen binnen de gemeente Breda. Het derde perceel gaat over hetzelfde, maar dan met bestemmingen in de gemeenten Bergen op Zoom, Gorinchem, Oosterhout (NB), Zundert, Rucphen, Roosendaal en Rotterdam. Het vierde perceel beschrijft het kleinschalig leerlingenvervoer met bestemmingen in de gemeenten Eindhoven, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Goirle, Grave, Oisterwijk, Sint-Michielsgestel, Tilburg en Vught. Het vijfde en laatste perceel bevat het vervoer van doelgroep-medewerkers die werkzaam zijn bij leerwerkbedrijf ATEA/Werk. Het eerste perceel is door de gemeente Breda gegund aan De Vier Gewesten. De andere percelen zijn aan Connexxion toegekend.

Continuïteit

Tijdens de gunning van de percelen, is door de gemeente Breda vooral gekeken naar kwaliteit. Hieronder vielen onder meer continuïteit, het implementatieplan, het vervoersplan en duurzaamheid. De prijs werd voor slechts 30 procent meegewogen tijdens de gunning. De opdracht gaat in per 1 augustus 2023 en heeft een looptijd van minimaal vijf jaar. De opdracht kan door de gemeente Breda drie keer met één jaar verlengd worden. De overeenkomst met beide partijen werd op 10 maart 2023 beklonken.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Connexxion en De Vier Gewesten slepen leerlingen- en werknemersvervoer Breda binnen | TaxiPro
ANP - Taxibus van Connexxion
Gegunde opdracht

Connexxion en De Vier Gewesten slepen leerlingen- en werknemersvervoer Breda binnen

Taxibusje van Connexxion. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Venema Media

Connexxion Taxi Services en taxibedrijf De Vier Gewesten hebben de aanbesteding omtrent het leerlingen- en werknemersvervoer in Breda gewonnen. Dat laat de gemeente weten via TenderNed. De opdracht heeft een totale waarde van twintig miljoen euro.

De opdracht is verdeeld in vijf percelen. Het eerste perceel betreft het gym- en zwemvervoer voor leerlingen. Het tweede perceel gaat over kleinschalig vervoer voor leerlingen met bestemmingen binnen de gemeente Breda. Het derde perceel gaat over hetzelfde, maar dan met bestemmingen in de gemeenten Bergen op Zoom, Gorinchem, Oosterhout (NB), Zundert, Rucphen, Roosendaal en Rotterdam. Het vierde perceel beschrijft het kleinschalig leerlingenvervoer met bestemmingen in de gemeenten Eindhoven, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Goirle, Grave, Oisterwijk, Sint-Michielsgestel, Tilburg en Vught. Het vijfde en laatste perceel bevat het vervoer van doelgroep-medewerkers die werkzaam zijn bij leerwerkbedrijf ATEA/Werk. Het eerste perceel is door de gemeente Breda gegund aan De Vier Gewesten. De andere percelen zijn aan Connexxion toegekend.

Continuïteit

Tijdens de gunning van de percelen, is door de gemeente Breda vooral gekeken naar kwaliteit. Hieronder vielen onder meer continuïteit, het implementatieplan, het vervoersplan en duurzaamheid. De prijs werd voor slechts 30 procent meegewogen tijdens de gunning. De opdracht gaat in per 1 augustus 2023 en heeft een looptijd van minimaal vijf jaar. De opdracht kan door de gemeente Breda drie keer met één jaar verlengd worden. De overeenkomst met beide partijen werd op 10 maart 2023 beklonken.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.