Shutterstock - Het Rotterdamse stadhuis
Leerlingenvervoer

Rotterdam verwacht flinke uitstroom van ‘kansrijke leerlingen’

Het Rotterdamse stadhuis, waar ook de gemeenteraad in gevestigd zit. Foto: Shutterstock/Ana del Castillo

Rotterdam verwacht een flink aantal “kansrijke leerlingen”, leerlingen waarvan de gemeente denkt dat ze gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld het openbaar vervoer of de fiets, uit het leerlingenvervoer te kunnen laten stromen. De gemeente gaat in de toekomst kritischer kijken naar welke kinderen in aanmerking komen voor leerlingenvervoer en welke niet. Daarnaast wordt door de gemeente bij nieuwe aanvragen ook meer gekeken naar zelfstandigheid. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Rotterdam verwacht flinke uitstroom van ‘kansrijke leerlingen’ | TaxiPro
Shutterstock - Het Rotterdamse stadhuis
Leerlingenvervoer

Rotterdam verwacht flinke uitstroom van ‘kansrijke leerlingen’

Het Rotterdamse stadhuis, waar ook de gemeenteraad in gevestigd zit. Foto: Shutterstock/Ana del Castillo

Rotterdam verwacht een flink aantal “kansrijke leerlingen”, leerlingen waarvan de gemeente denkt dat ze gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld het openbaar vervoer of de fiets, uit het leerlingenvervoer te kunnen laten stromen. De gemeente gaat in de toekomst kritischer kijken naar welke kinderen in aanmerking komen voor leerlingenvervoer en welke niet. Daarnaast wordt door de gemeente bij nieuwe aanvragen ook meer gekeken naar zelfstandigheid. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.