ANP - Weesperstraat
Ontheffing

Leerlingenvervoer uitgezonderd van knip Weesperstraat: ‘Dit is geweldig’

De gemeente sluit als een test zes weken lang een deel van de Weesperstraat af voor doorgaand autoverkeer. Foto: ANP/Ramon van Flymen

Zowel het leerlingenvervoer als het aanvullend openbaar vervoer (AOV) krijgen een ontheffing, waardoor ze door de Weesperstraat mogen rijden. Dat heeft de Amsterdamse verkeerswethouder Melanie van der Horst afgelopen maandag aan de gemeenteraad laten weten. Leerlingenvervoerder Munckhof en Wmo-vervoerder RMC zijn blij met het besluit. “Maar het blijft een uitdagingen om alle reizigers op tijd naar hun eindbestemming te brengen.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Leerlingenvervoer uitgezonderd van knip Weesperstraat: ‘Dit is geweldig’”

Kevin Wormerveer|07.07.23|01:56

Belachelijk, knip had er in zijn geheel af gemoeten.

Leerlingenvervoer uitgezonderd van knip Weesperstraat: ‘Dit is geweldig’ | TaxiPro