Wmo-vervoer
Groningen-Drenthe

Publiek Vervoer gooit hoge ogen: gebruikers zeer tevreden

Een man in een rolstoel betreedt de taxi. Foto: Shutterstock/Roman Zaiets

Inwoners van Groningen en Drenthe die gebruikmaken van het Wmo- en leerlingenvervoer, zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Dat blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek, dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau ZorgfocuZ. Vooral het Wmo-vervoer gooit hoge ogen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Publiek Vervoer gooit hoge ogen: gebruikers zeer tevreden”

Stef Bouwhuis|12.09.23|13:06

Opvallend dat het tekort aan chauffeurs in Groningen niet wordt aangehaald als oorzaak van slechte prestaties. In tegendeel hier en daar is men daar tevreden. Geen gemopper over lage lonen. Hoe kan dat?

Publiek Vervoer gooit hoge ogen: gebruikers zeer tevreden | TaxiPro
Wmo-vervoer
Groningen-Drenthe

Publiek Vervoer gooit hoge ogen: gebruikers zeer tevreden

Een man in een rolstoel betreedt de taxi. Foto: Shutterstock/Roman Zaiets

Inwoners van Groningen en Drenthe die gebruikmaken van het Wmo- en leerlingenvervoer, zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Dat blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek, dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau ZorgfocuZ. Vooral het Wmo-vervoer gooit hoge ogen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Publiek Vervoer gooit hoge ogen: gebruikers zeer tevreden”

Stef Bouwhuis|12.09.23|13:06

Opvallend dat het tekort aan chauffeurs in Groningen niet wordt aangehaald als oorzaak van slechte prestaties. In tegendeel hier en daar is men daar tevreden. Geen gemopper over lage lonen. Hoe kan dat?