Regiotaxi Utrecht
25 september

Utrecht verlengt inschrijftermijn Regiotaxi

Regiotaxi Utrecht bij het Utrechts Medisch Centrum. Foto: ANP/ Fotopersburo Dijkstra bv/Cor Salverius

Utrecht heeft de inschrijftermijn van de Regiotaxi verlengd. Dat meldt de gemeente Zeist op TenderNed. Vervoersbedrijven die zich willen inschrijven op deze aanbesteding, hebben daar tot 25 september de tijd voor.

Aanvankelijk hadden vervoersbedrijven tot 19 september de tijd om zich in te schrijven. De opdracht bestaat uit het uitvoeren van Wmo-vervoer voor in totaal 22 gemeenten, het ov-vangnet vervoer van de provincie Utrecht en het leerlingenvervoer voor in totaal 15 gemeenten.

De provincie Utrecht werkt met 22 gemeenten samen als het over de Regiotaxi gaat. Zo werd begin dit jaar bekend dat de provincie en de gemeenten de Regiotaxi gezamenlijk aanbesteden. Bij de gunning wordt een prijs-kwaliteitverhouding van 40/60 gehanteerd. De opdracht bestaat uit in vijf percelen.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Utrecht verlengt inschrijftermijn Regiotaxi | TaxiPro
Regiotaxi Utrecht
25 september

Utrecht verlengt inschrijftermijn Regiotaxi

Regiotaxi Utrecht bij het Utrechts Medisch Centrum. Foto: ANP/ Fotopersburo Dijkstra bv/Cor Salverius

Utrecht heeft de inschrijftermijn van de Regiotaxi verlengd. Dat meldt de gemeente Zeist op TenderNed. Vervoersbedrijven die zich willen inschrijven op deze aanbesteding, hebben daar tot 25 september de tijd voor.

Aanvankelijk hadden vervoersbedrijven tot 19 september de tijd om zich in te schrijven. De opdracht bestaat uit het uitvoeren van Wmo-vervoer voor in totaal 22 gemeenten, het ov-vangnet vervoer van de provincie Utrecht en het leerlingenvervoer voor in totaal 15 gemeenten.

De provincie Utrecht werkt met 22 gemeenten samen als het over de Regiotaxi gaat. Zo werd begin dit jaar bekend dat de provincie en de gemeenten de Regiotaxi gezamenlijk aanbesteden. Bij de gunning wordt een prijs-kwaliteitverhouding van 40/60 gehanteerd. De opdracht bestaat uit in vijf percelen.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.