Fahid Minhas
Fahid Minhas

Leerlingenvervoer Schiedam op landelijke politieke agenda: VVD stelt Kamervragen

VVD-Kamerlid diende de schriftelijke vragen in, samen met collega Harry Bevers. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Peter Hilz

Kinderen die in Schiedam gebruikmaken van het leerlingenvervoer, worden op grote schaal te laat opgehaald. Dat stelt Tineke Schotte-Rodenberg, gemeenteraadslid namens Ouderen Partij Schiedam. De kwestie staat zelfs op de landelijke politieke agenda, nu de VVD Kamervragen hierover heeft gesteld. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Leerlingenvervoer Schiedam op landelijke politieke agenda: VVD stelt Kamervragen | TaxiPro
Fahid Minhas
Fahid Minhas

Leerlingenvervoer Schiedam op landelijke politieke agenda: VVD stelt Kamervragen

VVD-Kamerlid diende de schriftelijke vragen in, samen met collega Harry Bevers. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Peter Hilz

Kinderen die in Schiedam gebruikmaken van het leerlingenvervoer, worden op grote schaal te laat opgehaald. Dat stelt Tineke Schotte-Rodenberg, gemeenteraadslid namens Ouderen Partij Schiedam. De kwestie staat zelfs op de landelijke politieke agenda, nu de VVD Kamervragen hierover heeft gesteld. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.