Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
Tevredenheidsonderzoek

Leerlingenvervoer Valkenswaard scoort ondermaats ondanks krappe voldoende

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

Inwoners van de gemeente Valkenswaard beoordelen het leerlingenvervoer met een 5,9. Dat blijkt uit het meest recente (klant)tevredenheidsonderzoek, dat de gemeente jaarlijks uitvoert. Ondanks de krappe voldoende scoort het leerlingenvervoer alsnog onder de gestelde norm. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Leerlingenvervoer Valkenswaard scoort ondermaats ondanks krappe voldoende | TaxiPro
Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
Tevredenheidsonderzoek

Leerlingenvervoer Valkenswaard scoort ondermaats ondanks krappe voldoende

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

Inwoners van de gemeente Valkenswaard beoordelen het leerlingenvervoer met een 5,9. Dat blijkt uit het meest recente (klant)tevredenheidsonderzoek, dat de gemeente jaarlijks uitvoert. Ondanks de krappe voldoende scoort het leerlingenvervoer alsnog onder de gestelde norm. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.