Het historische stadhuis van Gouda
Restitutie

Gouda om tafel met Wmo-vervoerder over klachtenregeling

Het oude stadhuis van Gouda. Foto: Shutterstock/Harald Lueder

De gemeente Gouda gaat binnenkort in gesprek met de GroeneHartHopper over onder meer de klachtenregeling. Volgens de partij wordt maximale wachttijd van dertig minuten te vaak overschreden en is de enige manier om in aanmerking te komen voor restitutie, door een formulier op de site van GroeneHartHopper te downloaden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Gouda om tafel met Wmo-vervoerder over klachtenregeling | TaxiPro
Het historische stadhuis van Gouda
Restitutie

Gouda om tafel met Wmo-vervoerder over klachtenregeling

Het oude stadhuis van Gouda. Foto: Shutterstock/Harald Lueder

De gemeente Gouda gaat binnenkort in gesprek met de GroeneHartHopper over onder meer de klachtenregeling. Volgens de partij wordt maximale wachttijd van dertig minuten te vaak overschreden en is de enige manier om in aanmerking te komen voor restitutie, door een formulier op de site van GroeneHartHopper te downloaden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.