Traksi kantoor
Kom ook!

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Traksi is aanwezig bij Taxi Expo '22! Foto: Traksi

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een van de vele workshops geven zij een demonstratie over hun unieke concept van verzekeren.  

In 2020 is TRAKSI gestart met het het aanbieden van de eerste verzekeringen. De verzekeringsmarkt was op dat moment sterk in beweging. “Ondertussen kunnen we met onze data aantonen dat een verzekering op basis van het rijgedrag werkt. En dat is niet alles: wij zorgen naast de verzekeringsoplossing ook voor een veilige omgeving voor chauffeurs en medepassagiers en voor alle andere weggebruikers. Traksi is het enige verzekeringsconcept dat op maandelijkse basis de premie aanpast op basis van het rijgedrag van de bestuurder(s).”

“Wij belonen goed rijgedrag, omdat dit direct en indirect vele positieve gevolgen heeft”, legt TRAKSI uit. “Wij bieden een eerlijke prijs voor professioneel rijgedrag, op basis van objectieve gegevens. Goed rijgedrag mag namelijk niet afgestraft worden met dezelfde hoge premie die iedere andere chauffeur betaalt. Onze instapvoorwaarden geven daarnaast vrijwel iedereen de mogelijkheid zich te laten verzekeren en voordeel te behalen uit een eerlijke verzekering.”

Besparen op brandstof en onderhoud

Traksi wil iedereen de mogelijkheid bieden om betaalbaar verzekerd rond te rijden. “Daarnaast willen we een veilige omgeving creëren. Niet alleen voor chauffeurs en medepassagiers, maar ook voor andere weggebruikers. We helpen met het pakken van tijdwinst, registreren hoe veilig de chauffeur rijdt, leveren een bijdrage aan de normerende regeling werkgebonden personenmobiliteit en helpen chauffeurs besparen op brandstof en onderhoud.”

“We maken de verhaalbaarheid van schaderegress hoger, we leveren bewijslast bij vertragingen en afwijkingen op voorafgesproken routes, we bieden veiligheid in kwetsbare situaties, we helpen grip te houden op de premielast, we bieden bewijslast in plaats van het niet nakomen van contractuele afspraken en we helpen chauffeurs groener rijden. Oftewel: een concept dat ieder vraagstuk in de maatschappij raakt.”

Wil je bij de workshop van Traksi aanwezig zijn of rondneuzen op de vakbeurs? Dat kan! Registreer jezelf hier gratis.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?” | TaxiPro
Traksi kantoor
Kom ook!

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Traksi is aanwezig bij Taxi Expo '22! Foto: Traksi

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een van de vele workshops geven zij een demonstratie over hun unieke concept van verzekeren.  

In 2020 is TRAKSI gestart met het het aanbieden van de eerste verzekeringen. De verzekeringsmarkt was op dat moment sterk in beweging. “Ondertussen kunnen we met onze data aantonen dat een verzekering op basis van het rijgedrag werkt. En dat is niet alles: wij zorgen naast de verzekeringsoplossing ook voor een veilige omgeving voor chauffeurs en medepassagiers en voor alle andere weggebruikers. Traksi is het enige verzekeringsconcept dat op maandelijkse basis de premie aanpast op basis van het rijgedrag van de bestuurder(s).”

“Wij belonen goed rijgedrag, omdat dit direct en indirect vele positieve gevolgen heeft”, legt TRAKSI uit. “Wij bieden een eerlijke prijs voor professioneel rijgedrag, op basis van objectieve gegevens. Goed rijgedrag mag namelijk niet afgestraft worden met dezelfde hoge premie die iedere andere chauffeur betaalt. Onze instapvoorwaarden geven daarnaast vrijwel iedereen de mogelijkheid zich te laten verzekeren en voordeel te behalen uit een eerlijke verzekering.”

Besparen op brandstof en onderhoud

Traksi wil iedereen de mogelijkheid bieden om betaalbaar verzekerd rond te rijden. “Daarnaast willen we een veilige omgeving creëren. Niet alleen voor chauffeurs en medepassagiers, maar ook voor andere weggebruikers. We helpen met het pakken van tijdwinst, registreren hoe veilig de chauffeur rijdt, leveren een bijdrage aan de normerende regeling werkgebonden personenmobiliteit en helpen chauffeurs besparen op brandstof en onderhoud.”

“We maken de verhaalbaarheid van schaderegress hoger, we leveren bewijslast bij vertragingen en afwijkingen op voorafgesproken routes, we bieden veiligheid in kwetsbare situaties, we helpen grip te houden op de premielast, we bieden bewijslast in plaats van het niet nakomen van contractuele afspraken en we helpen chauffeurs groener rijden. Oftewel: een concept dat ieder vraagstuk in de maatschappij raakt.”

Wil je bij de workshop van Traksi aanwezig zijn of rondneuzen op de vakbeurs? Dat kan! Registreer jezelf hier gratis.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.