Nationaal Congres Contractvervoer
Taxi Expo '22

‘Belangrijk dat wij elkaar als sector blijven ontmoeten’

Foto ter illustratie.Foto: Verkijk

Tijdens Taxi Expo ’22, op 6 oktober in Houten, komen alle gezaghebbende partijen binnen de taxisector bij elkaar om de belangrijkste vraagstukken die binnen de branche spelen, met elkaar te bespreken. Dat wordt gedaan tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer, dat op dezelfde dag plaatsvindt.

Volgens Lisanne Noorlander, die als productmanager mobiliteit bij ProMedia betrokken is bij de organisatie, mogen mensen die werkzaam zijn in de taxisector dit congres absoluut niet missen. “Het Nationaal Congres Contractvervoer is dé plek voor taxiondernemers, opdrachtgevers, brancheverenigingen en gebruikersorganisaties in het doelgroepenvervoer”, legt ze uit. “Tijdens het congres bespreken we de uitdagingen die momenteel spelen in de branche en wordt er gesproken over mogelijke oplossingen.”

“Daarnaast is het van belang dat wij elkaar als sector blijven ontmoeten. We moeten namelijk met elkaar blijven kijken waar we staan en vooral waar we naar toe willen in de toekomst. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we de sector vooruit helpen? Die vraag staat aanstaande donderdag centraal.”

Om deze vraag tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer te beantwoorden, zullen diverse specialisten uit de branche met elkaar in gesprek gaan over belangrijke vraagstukken die momenteel spelen in het Nederlandse zorgvervoer. “Zo gaan we het onder andere hebben over het efficiënter maken van het doelgroepenvervoer, de mogelijkheden van het vrijwilligersvervoer, de onzekerheden rondom een aanbesteding en de integratie van het OV.”

Groot succes

Noorlander laat desgevraagd weten dat deze editie van het Nationaal Congres Contractvervoer, net zo’n groot succes zal worden als voorgaande edities. “We hebben een mooi programma samengesteld met veel ruimte voor eigen inbreng van de deelnemers. Ook worden er twee panelgesprekken gehouden over de waarde van het zorgvervoer en hoe we de samenwerking met elkaar kunnen vergroten. Voor deze panels zijn verschillende stakeholders uitgenodigd.”

Tot slot heeft de organisatie nog een gezamenlijke boodschap voor de partijen die zich nog niet hebben aangemeld voor het congres. “Kom in contact met collega’s en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Laat je stem horen en laten we met elkaar de branche vooruit brengen.”

U kunt zich hier aanmelden voor Taxi Expo ’22 en het Nationaal Congres Contractvervoer.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.