Netwerkborrel op Taxi Expo
Registreer nu!

Nog een kleine maand tot Taxi Expo ’23

De sfeer zit er goed in tijdens Taxi Expo Foto: ProMedia/Verkijk

Taxi Expo ’23 komt steeds dichterbij. Over een kleine maand, op woensdag 15 november in de Jaarbeurs in Utrecht, komen alle grote partijen uit de taxibranche bij elkaar om de belangrijkste vraagstukken die spelen in de sector te bespreken en elkaar te ontmoeten. Er is dan ook veel te beleven.

Zo vindt tijdens Taxi Expo ’23 ook het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Tijdens dit congres gaan verschillende specialisten uit de sector met elkaar in gesprek over belangrijke zaken die spelen in het Nederlandse zorgvervoer. Zo gaan we samen met Wytze Schouten en Camilo Schurink van Forseti in op de vraag hoe we het doelgroepenvervoer betaalbaar houden, bespreken we met onder meer Shirley van den Kolk uit welke vijvers vervoerders kunnen vissen om nieuwe chauffeurs te werven en presenteert Connexxion Taxi Service-directeur Lucien Brouwers de vijf lifehacks van het doelgroepenvervoer.

Het Nationaal Congres Contractvervoer bevat tevens verschillende interactiemomenten, waardoor congresgangers zich kunnen mengen in de discussies die op het podium plaatsvinden. Het congres wordt op een feestelijke manier afgesloten met de bekendmaking van de winnaar van de Taxi Innovatie Prijs. Bedrijven die willen mengen in de strijd om de felbegeerde prijs hebben tot vrijdag 20 oktober de tijd zich in te schrijven.

Vakbeurs

Uiteraard is er tijdens Taxi Expo ’23 ook een vakbeurs. Op de rijkgevulde beursvloer staan ruim dertig exposanten die hun nieuwste producten, diensten technologieën en innovaties laten zien. Onder andere Autohopper, Louwman Parqui, Sociaal Fonds Mobiliteit, Taxi Order Point, Van Mossel en UWV zijn van de partij.

Netwerklunch

Naast het Nationaal Congres Contractvervoer en de vakbeurs is er ook dit jaar voldoende tijd om te netwerken. Zo vindt tussen 12.30 en 13.30 uur een uitgebreide netwerklunch plaats met professionals uit de branche op het vip-cateringplein. Want naast een interessante en leerzame dag is Taxi Expo ’23 ook een leuk en gezellig samenzijn, waarbij mensen uit de brede taxisector elkaar ontmoeten en kennis met elkaar delen.

Tekst loopt door onder de video.

Dit en nog veel meer is er op woensdag 15 november te beleven in de Jaarbeurs te Utrecht. Daar ben jij toch ook bij? Meld jezelf hier gratis aan voor Taxi Expo ’23.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.