ambulance

Hoogbejaarde raakt zwaargewond bij aanrijding met taxi

LEIDSCHENDAM – Een 88-jarige vrouw uit Voorburg raakte maandagmiddag zwaargewond bij een aanrijding op in Leidschendam. Een 68-jarige taxichauffeur reed met hoge snelheid en raakte op een kruising de bejaarde bestuurster.

De Voorburgse zat door de aanrijding bekneld, waarop de brandweer haar auto openknipte. Ze ligt zwaargewond in het ziekenhuis. De Technische Ongevallen Dienst nam beide auto’s in beslag voor onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vanwege de betrokkenheid van een taxi doet de Inspectie Verkeer en Waterstaat ook onderzoek naar het ongeval.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Hoogbejaarde raakt zwaargewond bij aanrijding met taxi | TaxiPro
ambulance

Hoogbejaarde raakt zwaargewond bij aanrijding met taxi

LEIDSCHENDAM – Een 88-jarige vrouw uit Voorburg raakte maandagmiddag zwaargewond bij een aanrijding op in Leidschendam. Een 68-jarige taxichauffeur reed met hoge snelheid en raakte op een kruising de bejaarde bestuurster.

De Voorburgse zat door de aanrijding bekneld, waarop de brandweer haar auto openknipte. Ze ligt zwaargewond in het ziekenhuis. De Technische Ongevallen Dienst nam beide auto’s in beslag voor onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vanwege de betrokkenheid van een taxi doet de Inspectie Verkeer en Waterstaat ook onderzoek naar het ongeval.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.