Politiewagen

Taxichauffeur beroofd in Voorhout

Bron: politie.nl

In het Zuid-Hollandse Voorhout hebben drie mannen de taxichauffeur beroofd die hen kort daarvoor had vervoerd. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.

De taxichauffeur haalde afgelopen zondag rond 03.45 uur drie mannen op in Noordwijk. Hij bracht hen vervolgens met zijn taxi naar een pinautomaat aan het Kerkzicht in Voorhout. Daar ontstond een worsteling tussen de drie mannen en de taxichauffeur, waarbij het drietal de taxichauffeur probeerde te beroven.

Halflang haar

Wat er precies is buitgemaakt, heeft de politie niet meegedeeld. De mannen sloegen in elk geval in onbekende richting op de vlucht. Eén van hen is jong en ongeveer 1.80 meter lang. Hij heeft lichtblond halflang haar en droeg een zwarte jas met daaronder een capuchontrui. De twee andere daders hadden allebei donker haar en droegen ieder een donkere jas, maar meer is van hen niet bekend. De politie vraagt mensen die iets van de beroving hebben gezien zich met die informatie te melden. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Taxichauffeur beroofd in Voorhout”

Branco Bonn|14.12.17|23:42

Allemaal schuld door die TTO shit. We mogen geen klanten meer weigeren. Dit moet tto weer ongedaan maken en zeggen dat weigeren van klanten toegestaan is ongeacht. Want ons veiligheid wordt echt niet aan gedacht als de gemeente maar de kas gespekt wordt.. zolang er geen taxi alarm is waar wij meteen om hulp roepen kunnen of andere veiligheid voir de chauffeur zelf vind ik dat wij mogen weigeren punt.