Foto van een politieauto.

Taxichauffeur Amsterdam met messteken om het leven gebracht

Close-up van een politieauto. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Livinus

De 44-jarige taxichauffeur die afgelopen weekend dood in zijn huis te Amsterdam werd aangetroffen, is door geweld om het leven gebracht. De politie is op zoek naar mensen die meer weten over het incident.

Afgelopen weekend troffen gezinsleden de man dood in hun huis aan. Zijn familie kwam thuis van vakantie, terwijl de man thuis was gebleven om het huis aan de C.J.K van Aalststraat op te knappen. Na de vondst werd al gesuggereerd dat de man, die werkte als taxichauffeur, door geweld om het leven zou zijn gekomen. Buurtbewoners baseerden dat op de wijze waarop hij was aangetroffen.

Onderzoek naar motief

Dat vermoeden blijkt nu dus juist. De politie heeft bekendgemaakt dat hij door meerdere messteken om het leven is gebracht. Naar een aanleiding en motief voor de misdaad wordt nog onderzoek gedaan. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) heeft dit onderzoek opgepakt en richt zich sinds afgelopen weekend, onder leiding van een officier van justitie, op verschillende scenario’s. Het onderzoeksteam zoekt getuigen. Die kunnen zich kunnen melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lees ook: Moordenaar taxichauffeur krijgt 18 jaar cel en tbs

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeur Amsterdam met messteken om het leven gebracht | TaxiPro
Foto van een politieauto.

Taxichauffeur Amsterdam met messteken om het leven gebracht

Close-up van een politieauto. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Livinus

De 44-jarige taxichauffeur die afgelopen weekend dood in zijn huis te Amsterdam werd aangetroffen, is door geweld om het leven gebracht. De politie is op zoek naar mensen die meer weten over het incident.

Afgelopen weekend troffen gezinsleden de man dood in hun huis aan. Zijn familie kwam thuis van vakantie, terwijl de man thuis was gebleven om het huis aan de C.J.K van Aalststraat op te knappen. Na de vondst werd al gesuggereerd dat de man, die werkte als taxichauffeur, door geweld om het leven zou zijn gekomen. Buurtbewoners baseerden dat op de wijze waarop hij was aangetroffen.

Onderzoek naar motief

Dat vermoeden blijkt nu dus juist. De politie heeft bekendgemaakt dat hij door meerdere messteken om het leven is gebracht. Naar een aanleiding en motief voor de misdaad wordt nog onderzoek gedaan. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) heeft dit onderzoek opgepakt en richt zich sinds afgelopen weekend, onder leiding van een officier van justitie, op verschillende scenario’s. Het onderzoeksteam zoekt getuigen. Die kunnen zich kunnen melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lees ook: Moordenaar taxichauffeur krijgt 18 jaar cel en tbs

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.