Taxipassagiers gewond na botsing Tilburg

Politie. Foto: Thom Mandos

Bij een ongeval tussen een taxi en een andere auto zijn de twee taxipassagiers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde vrijdagnacht op de Blaakweg in Tilburg. Een ambulance werd opgeroepen en het personeel heeft de gewonde passagiers onderzocht.

De taxi reed rond 02.00 uur ’s nachts vanuit Goirle in de richting van Tilburg en reed ten tijde van het ongeval op de kruising van de Blaakweg met de Joke Smitweg. Daar ging het mis en botsten de taxi en een andere auto op elkaar.

Bergingsbedrijf

Dit had veel schade aan beide auto’s tot gevolg. Ze moesten allebei door een bergingsbedrijf getakeld worden, zo meldt Omroep Brabant. Het is nog niet bekend hoe dit ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Dat wordt door de politie onderzocht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxipassagiers gewond na botsing Tilburg | TaxiPro

Taxipassagiers gewond na botsing Tilburg

Politie. Foto: Thom Mandos

Bij een ongeval tussen een taxi en een andere auto zijn de twee taxipassagiers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde vrijdagnacht op de Blaakweg in Tilburg. Een ambulance werd opgeroepen en het personeel heeft de gewonde passagiers onderzocht.

De taxi reed rond 02.00 uur ’s nachts vanuit Goirle in de richting van Tilburg en reed ten tijde van het ongeval op de kruising van de Blaakweg met de Joke Smitweg. Daar ging het mis en botsten de taxi en een andere auto op elkaar.

Bergingsbedrijf

Dit had veel schade aan beide auto’s tot gevolg. Ze moesten allebei door een bergingsbedrijf getakeld worden, zo meldt Omroep Brabant. Het is nog niet bekend hoe dit ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Dat wordt door de politie onderzocht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.