Hasan Gungormez
Heldendaad

Taxichauffeur hielp bij zoektocht naar dementerende moeder: ‘Ben hem ontzettend dankbaar’

Hasan Gungormez in zijn taxi. Foto: RTC

Floor Wijnen is Hasan Gungormez, taxichauffeur bij RTC, eeuwig dankbaar. Afgelopen zaterdag hielp hij Floor namelijk bij de zoektocht naar haar demente moeder, die op de betreffende avond werd vermist. “Ondanks mijn paniek bleef hij rustig.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeur hielp bij zoektocht naar dementerende moeder: ‘Ben hem ontzettend dankbaar’ | TaxiPro
Hasan Gungormez
Heldendaad

Taxichauffeur hielp bij zoektocht naar dementerende moeder: ‘Ben hem ontzettend dankbaar’

Hasan Gungormez in zijn taxi. Foto: RTC

Floor Wijnen is Hasan Gungormez, taxichauffeur bij RTC, eeuwig dankbaar. Afgelopen zaterdag hielp hij Floor namelijk bij de zoektocht naar haar demente moeder, die op de betreffende avond werd vermist. “Ondanks mijn paniek bleef hij rustig.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.