Taxistandplaats in Groningen
Beleid

Groningen tuigt samen met taxibranche overlegstructuur op

Taxistandplaats in Groningen. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Venema Media

Groningen heeft samen met de taxibranche een overlegstructuur op poten gezet. De gemeente ontvangt om de twee maanden een aantal taxibedrijven om te spreken over het taxibeleid. Afgelopen zomer, op maandag 10 juli, vond het eerste overleg plaats.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Groningen tuigt samen met taxibranche overlegstructuur op | TaxiPro
Taxistandplaats in Groningen
Beleid

Groningen tuigt samen met taxibranche overlegstructuur op

Taxistandplaats in Groningen. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Venema Media

Groningen heeft samen met de taxibranche een overlegstructuur op poten gezet. De gemeente ontvangt om de twee maanden een aantal taxibedrijven om te spreken over het taxibeleid. Afgelopen zomer, op maandag 10 juli, vond het eerste overleg plaats.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.