onderzoek, vragenlijst, klanttevredenheid

Ouders tevreden over leerlingenvervoer Schiedam

Ouders en verzorgers van kinderen die gebruik maken van het leerlingenvervoer in de gemeente Schiedam zijn zeer tevreden over de geboden kwaliteit en service. Dat blijkt uit een tevredenheidsonderzoek dat de gemeente Schiedam heeft uitgevoerd. Vervoersmaatschappij Connexxion komt met een 8,2 goed `uit de bus’.

Kinderen vinden de ritten prettig en komen meestal op tijd op school en weer thuis. Bovendien zijn de bussen comfortabel en is er veel waardering voor de chauffeurs.

Connexxion

De ouders zijn te spreken over de wijze waarop zij door Connexion te woord worden gestaan. Daarnaast worden de manier waarop chauffeurs met het kind omgaan en de veiligheid tijdens het vervoer hoog gewaardeerd.

De gemeente Schiedam heeft dit onderzoek dit jaar voor het eerst uitgevoerd. Het gaat in het onderzoek om het vervoer van in totaal circa 200 leerlingen, waaronder gehandicapte leerlingen en leerlingen in het speciale (basis) onderwijs.

Taxivervoer

In het onderzoek werd zowel ingegaan op de service vanuit de gemeente als op vervoerder Connexxion, dat het uiteindelijke taxivervoer van de leerlingen voor hun rekening neemt. Ouders en verzorgers waarderen de service van de Gemeente Schiedam met een 8,0.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Ouders tevreden over leerlingenvervoer Schiedam | TaxiPro
onderzoek, vragenlijst, klanttevredenheid

Ouders tevreden over leerlingenvervoer Schiedam

Ouders en verzorgers van kinderen die gebruik maken van het leerlingenvervoer in de gemeente Schiedam zijn zeer tevreden over de geboden kwaliteit en service. Dat blijkt uit een tevredenheidsonderzoek dat de gemeente Schiedam heeft uitgevoerd. Vervoersmaatschappij Connexxion komt met een 8,2 goed `uit de bus’.

Kinderen vinden de ritten prettig en komen meestal op tijd op school en weer thuis. Bovendien zijn de bussen comfortabel en is er veel waardering voor de chauffeurs.

Connexxion

De ouders zijn te spreken over de wijze waarop zij door Connexion te woord worden gestaan. Daarnaast worden de manier waarop chauffeurs met het kind omgaan en de veiligheid tijdens het vervoer hoog gewaardeerd.

De gemeente Schiedam heeft dit onderzoek dit jaar voor het eerst uitgevoerd. Het gaat in het onderzoek om het vervoer van in totaal circa 200 leerlingen, waaronder gehandicapte leerlingen en leerlingen in het speciale (basis) onderwijs.

Taxivervoer

In het onderzoek werd zowel ingegaan op de service vanuit de gemeente als op vervoerder Connexxion, dat het uiteindelijke taxivervoer van de leerlingen voor hun rekening neemt. Ouders en verzorgers waarderen de service van de Gemeente Schiedam met een 8,0.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.