Connexxion, taxi, taxibus, leerlingenvervoer

Amersfoortse leerling met Bestax, Voorburgse met Connexxion

Amersfoort heeft met Bestax een driejarig contract gesloten voor het leerlingenvervoer, dat daarvan de  afgelopen tien jaar al een groot deel voor zijn rekening nam. De gemeente Leidschendam-Voorburg droeg het leerlingenvervoer tot de zomervakantie over aan Connexxion Taxi Service. 

Bestax bekijkt met de Amersfoortse organisatie Eemstroom of het op termijn groen schoolvervoer kan aanbieden. Ook wordt gekeken naar een maatschappelijke invulling. ”Het zou mooi zijn als er een soort wijkvader/-moeder komt die ’s ochtends leerlingen vervoert, onderwijl met ze praat over de wijk, tussendoor wat boodschappen doet voor ouderen, ’s middags de kinderen weer ophaalt en ’s avonds wat voor de plaatselijke vereniging kan betekenen met vervoer”, aldus directeur Besseling in de Weekkrant Amersfoort.

Leidschendam-Voorburg

Connexxion Taxi springt in voor Leidschendam-Voorburg omdat Haaglanden Personenvervoer niet langer aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen. De randgemeente van Den Haag meldt dat het tot de zomervakantie negentien leerlingen onderbrengt bij Connexxion Taxi Service. In meer dan zestig gemeenten rijdt de grootste partij in het Nederlandse leerlingenvervoer elke dag zo’n vijftienduizend kinderen van en naar het speciaal onderwijs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Steven Don

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Amersfoortse leerling met Bestax, Voorburgse met Connexxion | TaxiPro
Connexxion, taxi, taxibus, leerlingenvervoer

Amersfoortse leerling met Bestax, Voorburgse met Connexxion

Amersfoort heeft met Bestax een driejarig contract gesloten voor het leerlingenvervoer, dat daarvan de  afgelopen tien jaar al een groot deel voor zijn rekening nam. De gemeente Leidschendam-Voorburg droeg het leerlingenvervoer tot de zomervakantie over aan Connexxion Taxi Service. 

Bestax bekijkt met de Amersfoortse organisatie Eemstroom of het op termijn groen schoolvervoer kan aanbieden. Ook wordt gekeken naar een maatschappelijke invulling. ”Het zou mooi zijn als er een soort wijkvader/-moeder komt die ’s ochtends leerlingen vervoert, onderwijl met ze praat over de wijk, tussendoor wat boodschappen doet voor ouderen, ’s middags de kinderen weer ophaalt en ’s avonds wat voor de plaatselijke vereniging kan betekenen met vervoer”, aldus directeur Besseling in de Weekkrant Amersfoort.

Leidschendam-Voorburg

Connexxion Taxi springt in voor Leidschendam-Voorburg omdat Haaglanden Personenvervoer niet langer aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen. De randgemeente van Den Haag meldt dat het tot de zomervakantie negentien leerlingen onderbrengt bij Connexxion Taxi Service. In meer dan zestig gemeenten rijdt de grootste partij in het Nederlandse leerlingenvervoer elke dag zo’n vijftienduizend kinderen van en naar het speciaal onderwijs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Steven Don

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.