Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages

Zoetermeer besteedt leerlingenvervoer opnieuw aan

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

De gemeente Zoetermeer besteedt zijn leerlingenvervoer voor de komende jaren opnieuw aan. De opdracht zal vanaf komend schooljaar maximaal vier jaar lopen. 

In Zoetermeer, waar Connexxion sinds een aantal jaren de aangewezen vervoerder is, gaat het om de aanbesteding van het leerlingen- en jeugdhulpvervoer. De gemeente wil een overeenkomst sluiten met één opdrachtnemer voor het vervoer van circa 180 leerlingen en 30 jongeren voor het jeugdhulpvervoer. Per 1 januari 2020 zal deze laatste groep ongeveer twee keer zo groot worden, omdat het vervoer in kwestie wordt overgeheveld van de zorgaanbieders naar gemeenten. Uiteraard kunnen alle genoemde aantallen nog veranderen.

Drie categorieën

De opdracht wordt net als de vorige keer gegund voor een periode van drie jaar, waarna er nog eenmaal met een jaar kan worden verlengd. De gunningscriteria zijn in drie categorieën onderverdeeld. De prijs en het communicatieplan tellen elk voor 40 procent mee, terwijl de duurzaamheid van het vervoer voor 20 procent mee wordt gewogen. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Zoetermeer besteedt leerlingenvervoer opnieuw aan”

Rudie Elmio|22.01.19|18:32

Gaan we weer!
De prijs voor GOEDKOOP goed kunnen KLetsen met de opdracht gever telt voor 80%, kwaliteit slechts voor 20%.

bij voorbaat alle nieuwe instromende uwv’rs gefeliciteerd!