Ongeval N34 bij Borger

Taxibusje betrokken bij ernstige botsing bij Borger

Foto: De Vries Media (eenmalig gebruik)

Woensdagmiddag heeft er op de N34 bij Borger een ernstige botsing plaatsgevonden tussen een taxibusje en andere voertuigen. De weg, bezaaid met brokstukken van de auto’s, was enkele uren afgesloten. 

Drie ambulances, een traumahelikopter en een brandweerauto kwamen ter plaatse en het verkeer werd door de provincie omgeleid. Bij het ongeval raakte een persoon licht gewond en werd een tweede gewonde overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek naar oorzaak

Het taxibusje liep belandde door de botsing in de berm naast de weg en liep forse beschadigingen op. De politie sloot de weg in beide richtingen af om onderzoek te doen naar de precieze oorzaak van het ongeval. Hierover is tot op heden nog geen informatie naar buiten gebracht. Nadat de voertuigen afgesleept waren door een bergingsbedrijf werd de weg rond 18:30 weer vrijgegeven.

Ongeval N34 bij Borger

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Taxibusje betrokken bij ernstige botsing bij Borger”

Henry Mulder|11.02.21|12:33

“Het taxibusje liep forse beschadigingen op DOORDAT het door de botsing in de berm naast de weg belandde.” Lijkt me wat overdreven. Hoe moet die bus in de berm komen? Over de vangrail heen? Het is duidelijk dat het grootste deel van de schade afkomstig is van de botsing. Duidelijk geval van misinformatie.

Taxibusje betrokken bij ernstige botsing bij Borger | TaxiPro
Ongeval N34 bij Borger

Taxibusje betrokken bij ernstige botsing bij Borger

Foto: De Vries Media (eenmalig gebruik)

Woensdagmiddag heeft er op de N34 bij Borger een ernstige botsing plaatsgevonden tussen een taxibusje en andere voertuigen. De weg, bezaaid met brokstukken van de auto’s, was enkele uren afgesloten. 

Drie ambulances, een traumahelikopter en een brandweerauto kwamen ter plaatse en het verkeer werd door de provincie omgeleid. Bij het ongeval raakte een persoon licht gewond en werd een tweede gewonde overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek naar oorzaak

Het taxibusje liep belandde door de botsing in de berm naast de weg en liep forse beschadigingen op. De politie sloot de weg in beide richtingen af om onderzoek te doen naar de precieze oorzaak van het ongeval. Hierover is tot op heden nog geen informatie naar buiten gebracht. Nadat de voertuigen afgesleept waren door een bergingsbedrijf werd de weg rond 18:30 weer vrijgegeven.

Ongeval N34 bij Borger

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Taxibusje betrokken bij ernstige botsing bij Borger”

Henry Mulder|11.02.21|12:33

“Het taxibusje liep forse beschadigingen op DOORDAT het door de botsing in de berm naast de weg belandde.” Lijkt me wat overdreven. Hoe moet die bus in de berm komen? Over de vangrail heen? Het is duidelijk dat het grootste deel van de schade afkomstig is van de botsing. Duidelijk geval van misinformatie.